29. nov 2009

ADVENDIAEG

Advendiaeg on aastas imeline aeg. See on ootuste ja lootuste aeg,see on andestamise aeg, see on rõõmu valmistamise aeg ja jõulude ootamise aeg. Oluline on see, et me saaksime paremateks lasteks ja valmistaksime rõõmu oma lähedastele ja sõpradele.
Jõulurõõm ei ole mitte ainult saamisrõõm, vaid palju tähtsam on andmisrõõm, mis kahekordistub ja muutub valguseks andja ja saaja südames.
I advendipühapäeva värvus oli valge ja süüdati valge küünal, mis tähendas tänulikkust,rõõmu ja pidu.
II-IV advendipühade värv on violetne ja süüdatakse violetset värvi küünlad,mis tähendavad patukahetsust, ootust ja paastuaega.
ImageChef.com - Custom comment codes for MySpace, Hi5, Friendster and more

22. nov 2009

Stiilipäev.

Reedel võis meie koolis kohata erinevaid huvitavates kostüümides tegelasi.Algklasside lapsed kujutasid Eesti kirjanike raamatute tegelasi. Võis näha Nukitsamehi,mereröövleid,hiiri, hunte,metsahaldjaid,Lottesid,printsesse,õudusjuttude tegelasi,Peepusid,Sipsikuid,Pokusid,ei puudunud ka Kalevipoeg ja Vanapagan.Kõiki neid toredaid kostüüme jäädvustas fotograaf. Suur tänu kõigile lastele ja nende vanematele.

21. nov 2009

10. nov 2009

Mardisandid







Laske mardid sisse tulla,
mardid tulnud kaugeelta,
mardi küüned külmetavad,
mardi varbad valutavad.
Täna käisid meil külas mardisandid. Nad laulsid meile ja küsisid mõistatusi.Lastele soovisid mardisandid palju häid hindeid,aga õpetajatele toredaid lapsi. Täname 4.a klassi õpilasi ja õpetaja Külli Jõelood.

6. nov 2009

KÕIGE PAREM ISA


Kõige parem isa ei andnud oma lastele kunagi naha peale. Isegi ei tutistanud neid ega sakutanud kõrvast. Ei pannud ta neid ka nurka seisma. Ta koguni ei kurjustanud nendega. Ei käskinud söögilauas vaikselt istuda, ei saatnud kõrvu pesema. Keelamisest polnud juttugi! Ei keelanud ta ninas urgitseda ega põrandale sülitada, ei keelanud kogu kõrist röökida, ei aknaid lõhkuda, ei keelanud teiste lastega kakelda ega putru lakke loopida. Midagi ei keelanud. Vaat niisugune oli see kõige parem isa.

Tõsi, tal polnud lapsi.


HEAD ISADEPÄEVA KÕIGILE ISADELE!

3. nov 2009

Novembrikuu üritused

1. 10. novembril tulevad mardisandid klassidesse
2. 20. novembril STIILIPÄEV Eesti lastekirjanduse ainetel
3. 25. novembril KADRIKARNEVAL