16. mai 2011

Teatribuss

Esmaspäeval 23. mail kell 15 Võru Kandle aias

TEATRIBUSSI muusikaline lasteetendus "VÕLUPILL"

Seekord võtavad lapsi vastu Vandersellid
(pillide meisterdajad, näitlejad, õpetajad, pillimees). Lapsed saavad osaleda meisterdamise töötoas, kus valmivad õpetajate juhendamisel lihtsatest, loodussõbralikest ja taaskasutatud materjalidest rütmipillid. Etenduse kaval on laulusõnad ja nuputamismäng.

Enne etenduse algust on võimalik lastel koos näitlejatega kitarriõpetaja juhendamisel (mängib Andres Vago) lauldaja enda meisterdatud pillidega mängida.

Peale pillide meisterdamise ja isetehtud pillidega mängimise algab etendus „Võlupill“, milles lapsed saavad aktiivselt oma mängupillidega kaasa lüüa ja erinevaid looduse helisid ning rütme (vihmasadu, kõuemürin, tuuleiil, jne) tekitada.

Võlupill“ on õpetlik lugu ühest poisist, kes armastab üle kõige maailmas muusikat. Ta läheb laia maailma rändama ja õnne otsima. Oma teel kohtab ta veidraid tegelasi, kes aitavad tal leida õnne. Lõpuks selgub lihtne tõdemus. Tuleb rõõmu tunda ja õnnelik olla selle üle, mis sul olemas on ja õnne leidmiseks võib rändama minna küll, et siis rõõmuga koju tagasi tulla.

Näidendi kirjutas Veikko Täär, laulusõnad Contra, viisi Andres Vago ning lavastas Marko Mäesaar.

Vandersellide toimetamine koos etendusega kestab 2 tundi.

Pilet 3 €/ 46,94 krooni.